Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете, че

...
Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете, че
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо пак смени гаджето - за първи път става въпрос за жена над 25-годишна възраст

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид продължават да подхранват слуховете, че нещо се случва посред им. Двамата бяха заснети в интимна близост по време на частно празненство в Ню Йорк в понеделник.

Това е и първата фотография на 47-годишният артист с 27-годишния модел, съобщава DailyMail, който разгласява извънредните фотографии.

Ако в действителност сред двамата се развива романс, това ще е първият път, когато носителят на " Оскар " се среща с жена на възраст над 25 години и която е майка. Наскоро Лео се раздели с модела Камила Мороне, тъкмо откакто тя стана на 25.

Снимките, снимани на празненство, проведено от другари на ди Каприо, демонстрират артиста, облечен в черна риза с пай ръкав и черна бейзболна шапка. Джиджи пък носи пай бял топ и необятни дънки  - типичното повърхностно облекло и на двете звезди. Те са седнали един против различен, разговаряйки в разгара на шумния ваучър. В един момент двамата даже се хващат за ръце.

Източник, непосредствен до двойката, сподели, че те се срещат, но не бързат да задълбочават нещата. Двамата са имали както независими срещи, по този начин и няколко пъти са били в обща компания, само че към момента не може да се каже, че са двойка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР